Kerst partners

Op deze pagina vind je een overzicht met een gevarieerd aanbod aan kerstsites. Denk hierbij aan sites als waar jij persoonlijke kerstpakketten kunt bestellen die volledig op maat worden samengesteld, of aan sites waar je geweldige kerstkaartjes kunt versturen. 

Uit onderzoek blijkt dat het gedurende de 'Corona jaren' een kerstpakket nóg belangrijk is voor de werknemers dan voorheen. Juist in jaren als dit is het van noodzaak dat leidinggevende hun waardering uiten. Maar waar begin je dan als je de medewerkers niet eens samen kunt krijgen op één locatie om tijdens een gezellige kerstborrel de samengestelde kerstpakketten uit te delen? Nieuwe kerstpakketten groothandelaars hebben een nieuw concept hiervoor bedacht. Hierbij krijg jij als werkgever de mogelijkheid om een budget in te stellen. Op basis van het gegeven budget krijgen de werknemers een ieder de login om in te loggen in de achterkant van de kerstpakketten webshop. Eenmaal daar aangekomen, zien de werknemers de huisstijl van hun organisatie terug en voelen ze zich direct op de juiste plek. In de betreffende omgeving heeft iedere werknemer dan zelfstandig de mogelijkheid om het kerstpakket samen te stellen. Dit betekent dat iedere werknemer een uniek kerstpakket krijgt wat pérfect bij haar of hem past! Als dit niet het beste kerstpakketten tip is, dan durven wij het ook niet meer te zeggen. Zo heb je volledig maatwerk kerstpakketten, die voor iedere werknemer uniek wordt samengesteld én tot aan de voordeur bezorgd kan worden! 

Naast kerst hebben we natuurlijk ook een partner die je uit brand helpt bij alle gewenste thema's en andere feestdagen! Happy Gifts is hierin dé speler die je helpt met het bedenken, het samenstellen en het leveren van de meest unieke themageschenken om zowel je personeel als je zakelijke relaties te belonen.

 

Uw advertentie hier?