Zelfgemaakte mosterd

Nu je er toch voor gekozen hebt om zelf in de keuken te staan, kun je net zo goed alles zelf maken! Waarschijnlijk heb je al meerdere recepten van onze website gepakt en ben je nu terecht gekomen op het recept voor de 'finishing touch'. 

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: ongeveer 5 minuten

Uw advertentie hier?

Benodigdheden

  • 1 dl. Mosterdpoeder
  • 1 dl. Suiker
  • 1 dl. Room
  • 1 dl. Eigelen
  • 1 theelepel aardappelzetmeel
  • 2 theelepels azijn
  • snufje zout

Bereidingswijze

  1. Klop mosterdpoeder en suiker door elkaar
  2. Voeg eigelen, room en aardappelzetmeel toe
  3. Al goed roerend even aan de kook brengen
  4. Afkoelen en dan pas zout en azijn toevoegen. 

Zelfgemaakte mosterd is enkele weken houdbaar en smaakt heerlijk bij vrijwel alle vleesgerechten.