Gele paprika soep met crostini

Gele paprikasoep met crostini


Een vrolijk soepje geserveerd in een glaasje, erg leuk als voorgerecht.

Ingrediënten
Voor 10 personen
100 gr Knorr Suprieur Zuid-Afrikaanse gele Paprikasoep
1/4 stokbrood
Extra Vergine Olijfolie
3 geroosterde paprika’s
5 gr Knorr Primerba Pesto
50 gr tapenade
1/2 dl karnemelk
5 plak Parmaham

Bereidingswijze
1. Bereid 1,5 liter gele paprikasoep volgens de verpakking. Koel de soep terug en snijd ondertussen het stokbrood in dunne plakken.
2. Besmeer de plakken stokbrood met wat olijfolie en bak ze krokant op 160 ºC in de oven.
3. Pel de paprika’s en snijd ze in julienne en breng ze op smaak met wat pesto.
4. Bestrijk de crostinis met een dun laagje tapenade. Verdeel de ham samen met de paprika over de crostinis.
5. Giet een klein laagje karnemelk in de glazen en giet hier vervolgens de koude soep op. Leg de crostinis op de glazen en serveer de soep.

Bron: KookJij Gele paprikasoep met crostini


Geef een reactie